Werken bij Action

_45B7125 kopiërenBij Action staat alles in het teken van tevreden en blije klanten. Onze medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Zij staan aan de basis van ons succes.

Bij Action hebben we een echte ‘getting things done’ mentaliteit. Onze medewerkers hebben een flexibele en no-nonsensehouding. In alles wat wij doen zijn wij kostenbewust en we proberen de dingen eenvoudig te houden.

Uit ons medewerkertevredenheidsonderzoek (2015) blijkt dat de tevredenheid van onze medewerkers op alle onderwerpen hoger ligt dan het gemiddelde in de internationale retailbranche. We scoren met name hoog op de onderdelen samenwerken en efficiënt werken.

De snelle groei maakt Action een organisatie in ontwikkeling. Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om te blijven groeien en we vinden het belangrijk om onze medewerkers te waarderen en passend te belonen. Hiervoor hebben we een eigen Action cao. Gemiddeld liggen onze lonen (ruim) boven het minimumloon.

Wil jij helpen onze klanten steeds weer te verrassen en wil je een bijdrage leveren aan de groei van een internationale retailorganisatie? Ga dan naar werkenbijaction.nl.